RECEPTURA – Unaprijedite vještine i kompetencije potrebne za uspješno poslovanje i razvoj biznisa

Odaberite program po vašoj mjeri!

RECEPTURA program – 100 KM 

Za koga je RECEPTURA program

– Za poduzetnike/ice koji žele da razviju nove vještine i pozicioniraju svoj biznis na tržištu,

– Za one koji su tek pokrenuli posao i potrebna im je pomoć u razvoju poslovanja,

– Za osobe poput konsultanata, koučeva i ostalih samostalnih pružalaca usluga,

– Za sve one koji žele promjenu posla i potrebna su im nova znanja ili za mlade ljude koji se žele pripremiti za nove poslovne poduhvate,

– Za one koji su namjeravaju pokrenuti biznis i žele dobiti informacije o vidovima promocije, te mogućnostima razvoja komunikacije sa svojim budućim kupcima ili korisnicima. 

RECEPTURA je jedinstven mentorski mjesečni program kroz koji razvijate vještine i znanja za unapređenje ili pokretanje biznisa. U sklopu programa dobit ćete podršku u implementaciji svih koraka.

Nema snimljenih materijala koji nude magično rješenje za biznis, sve se radi na bazi analize i potreba svakog učesnika programa.

Zajedno kreiramo promotivne sadržaje, razvijamo online i offline identitet biznisa, te kreiramo ideje za osnaživanje odnosa sa krajnjim korisnicima usluga ili proizvoda. 

Program se provodi kroz rad 1na1, uživo ili online, te online u sklopu grupnih treninga.   

Savjetovanje i podrška – rad 1na1

EDUKACIJA – Šta ćete naučiti? – Grupni rad

Receptura – Prijave 

Program RECEPTURA je razvijen na bazi 12 godina iskustva.  

Set usluga za male biznise koji uključuje edukaciju, savjetovanje, osmišljavanje aktivnosti i razvojne strategije, te pomoć u kreiranju sadržaja za promociju i online komunikaciju. Ukoliko se popune mjesta za program, možete i dalje učestvovati u online susretima putem zooma – iznos je 40 KM.

BONUSI za učesnike koji uspješno završe program:

 – Edukativni materijali u vidu ePriručnika (Osnove biznis plana, Prvi koraci za PR aktivnosti, Upravljanje vremenom, Kako brendirati usluge i proizvode…) 

– eKnjiga – 30 ideja za sadržaje na društvenim mrežama i kako ih prilagoditi vašem biznisu. 

PRIJAVITE SE na program i napravite prvi korak u transformaciji vašeg poslovanja!

Molimo da popunite formu kako bismo vam poslali informaciju o uplati, planu rada. Radimo sa ograničenim brojem učesnika mjesečno jer želimo biti maksimalno povećeni onome što radimo. 

KONTAKTIRAJE NAS

  • Bosanska 14 - Mjesto susreta, edukacija i konsalting usluga je u udruženju Zdravi tim na adresi Josipa Slavenskog 11, 71210 Ilidža
  • 061 107661

  • [email protected]